Koningsdagconcert

Koningsdag 2014
  • Koningsdag 2017
  • Koningsdag 2014

Op Koningsdag (27 april) geeft de Koninklijke Harmoniekapel Delft (KHD) traditiegetrouw concerten op het Doelenplein in Delft. Tussen de platanen en rommelmarktkraampjes kun je van 11.00 tot 13.00 uur genieten van een feestelijk programma van de twee KHD-orkesten.

Het belooft een zeer feestelijk programma te worden met een oranje tintje. Om 11.00 uur speelt de Kleine Harmonie muziek van het songfestival door de jaren heen. Om 12.00 uur neemt de Kapel het over, met onder andere Spaanse zomerklanken en bekende melodieën uit de Nederlandse folklore.

Blazen en suikerspinnen voor het goede doel

Bij de KHD-kraam kun je terecht voor een heerlijke oranje suikerspin. Ook is er weer de wedstrijd wie de langste noot op de trombone kan blazen. De gehele opbrengst gaat naar de Samenloop voor Hoop (KWF), waar de KHD op 9 en 10 juni met een team aan deelneemt.

Dus heb je tijdens je jaarlijkse trektocht over de rommelmarkt behoefte aan wat entertainment: we heten je van harte welkom op het Doelenplein!

• Koningsdag 2014