Najaarsconcert “The Oscars”

Op zaterdagavond 25 november 2017 geven de twee orkesten van de Koninklijke Harmoniekapel Delft een concert in de Vredeskerk in Delft. Deze avond staat in het teken van bekroonde filmmuziek. 

U kunt rekenen op een gevarieerd programma. De Kleine Harmonie speelt bekende stukken zoals The Sound of Music en Titanic. Tijdens het optreden van de Kapel, een performance van maar liefst 75 muzikanten, geniet u onder andere van The Godfather, Out of Africa, ET en – winnaar van de laatste Oscars – La La Land. 

De rode loper, galajurken, paparazzi en een flitsend presentatieduo maken de Oscarervaring compleet. Kaartjes voor het concert zijn binnenkort te koop via deze website.

Datum Zaterdag 25 november 20172017
Adres Vredeskerk Delft
Nassaulaan 2
2628 GH Delft

Helaas verhinderd op 25 november? U hoeft dit spectaculaire optreden niet volledig te missen. Op dinsdagavond 14 november 2017 treedt de KHD op in de onlangs verbouwde Nieuwe Kerk in Delft en hier zullen ook enkele Oscarstukken ten gehore gebracht worden. Kijk snel op onze concertpagina voor de laatste informatie.