Kleine Harmonie in de Botanische Tuin

 
 

De Botanische Tuin bestaat 100 jaar!

Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Botanische Tuin vindt op zondag 17 september een muzikaal festival plaats, waaraan de Kleine Harmonie deelneemt. De Botanische Tuin staat die dag volledig in het teken van muziek. De Kleine Harmonie speelt van 17:30 – 18:15 uur op het hoofdpodium. We spelen een gevarieerd programma, waaronder diverse filmsoundtracks en vrolijke, zomerse muziek.

Eerder op de dag spelen ook collega-orkesten de Delft Junior Big Band en het Haags Jeugd Instrumentaal Ensemble. Verder zijn er mini-podia met optredens van kleine ensembles van amateurmusici en komt er een “boomklever-act”. De dag begint om 12:00 uur en wordt georganiseerd door Muziekburo Maree.

Entreebewijzen voor de hele dag kunnen ter plekke worden gekocht bij de Botanische Tuin. Een bezoek aan de tuin is inbegrepen. De entreeprijzen zijn als volgt:

5 t/m 14 jaar en 65+ € 2,-
15 t/m 64 jaar € 4,-

Meedoen

Lijkt het je leuk om zelf ook met een eigen ensemble wat te spelen op deze dag? Laat het dan per e-mail aan ons weten: kh@harmoniedelft.nl. Alle instrumenten, leeftijden, niveaus en soorten muziek zijn welkom! Je hoeft niet verbonden te zijn aan de Kleine Harmonie of een van de andere twee orkesten om hieraan mee te doen.

Tot 17 september!