Try-outconcert Schijndel

Image

Het laatste try-out voor het concours op 23 november is op zondag 17 november. De Kapel speelt 's middags in 't Spectrum in Schijndel samen met harmonieorkest Sint Gregorius en Regionaal Concert Orkest Wilskracht.

DRIE KEER NIEUW!

Op zondag 17 november treffen Regionaal ConcertOrkest Wilskracht Amersfoort (RCOW) o.l.v. Geert Schrijvers, Koninklijke Harmoniekapel Delft o.l.v. Erik Janssen en Muziekvereniging Sint Gregorius Haaren o.l.v. Chris Derikx elkaar voor een bijzonder concert. Bij alle drie de orkesten staat namelijk een compleet nieuw werk voor harmonieorkest op het programma.

Voor RCOW is dit concert de try-out voor de wereldpremière van de speciaal voor harmonie-orkest geschreven Suite Orpheus & Eurydice van componist Bas Clabbers.

De Delftse Harmoniekapel liet ter ere van haar 135e verjaardag een ode aan Delft componeren door Kevin Houben: het stuk Lux Futura.

Sint Gregorius zal voor het eerst het complete werk Catharsis Trilogy van componist Geert Schrijvers uitvoeren, met als solist Ralf Schreurs (euphonium).

Nieuwsgierig geworden? Zet de datum dan vast in je agenda! En hou deze pagina de komende weken in de gaten voor meer informatie.

DatumZondag 17 november
Tijd14:00 uur