Koningsdagconcert – afgelast

Koningsdag 2014
  • Koningsdag 2017
  • Koningsdag 2014

Met de slechte weersvoorspelling van Koningsdag in het vooruitzicht hebben wij besloten ons concert niet door te laten gaan.

Wij hopen jullie op 11 en 25 mei weer te zien (www.delftsemeesters.nl)!

Op Koningsdag (zaterdag 27 april) geeft de Koninklijke Harmoniekapel Delft (KHD) traditiegetrouw een concert op het Doelenplein in Delft. Tussen de platanen en rommelmarktkraampjes kun je van 12.00 tot 13.30 uur genieten van een feestelijk programma van een samengesteld orkest met leden van de twee KHD-orkesten.

Het belooft een zeer feestelijk programma te worden met een oranje tintje. Om 12.00 uur zal er gestart worden met bekende nummers, van meezingrepertoire als Marco Borsato tot Opera Favourites. Natuurlijk zal ook het Gouden Eeuw jaar langskomen, in de vorm van de Zilvervloot.

Suikerspinnen te koop!

Bij de KHD-kraam kun je terecht voor een heerlijke suikerspin. Dus heb je tijdens je jaarlijkse trektocht over de rommelmarkt behoefte aan wat entertainment: we heten je van harte welkom op het Doelenplein!

• Koningsdag 2014